Onze events

Ontdek hieronder welke events wij organiseren om geld in te zamelen voor de solidariteitskas van Go!Talent Dendermonde. Voor elk wat wils, jong en oud!

KERSTCONCERT

23 december 2023 – 20u00

Een magisch kerstconcert in GC De Volkskring te Lede dat perfect past in de kerstsferen. Het internationaal gekend koor Scaletta Choir olv. Stijn Kolacny neemt jullie mee samen met Daniel Verstappen, DIMI, Sabien Tiels en Amaryllis naar de fijnste periode van het jaar!

GALA AVOND

Najaar 2023

Een gala avond dat je niet wilt missen om UP23 af te sluiten. Je wordt ondergedompeld in entertainment, keynote speakers, een heerlijke 5-gangen menu, … Meer info binnenkort.

URBAN NIGHT WALK

15 april 2023

Een interactieve wandeling doorheen Dendermonde gevuld met entertainment en leuke animatie. Zowel de kinderen als volwassen zullen kunnen genieten van deze wandeling. Om de wandeling te eindigen bieden wij jullie graag wat lekkers aan in onze Foodcircle, en u kan ook nog genieten van een vleugje muziek met onder andere DJ Finch, Triple V en DJ Hide ‘N Seek. Een avond om niet te vergeten en om de vakantie af te sluiten.

Bedankt voor uw aanwezigheid!

BRUNCH À PAPA

11 JUNI 2023

Een heerlijke brunch om jouw papa te verrassen. Gezond, lekker en meer dan genoeg om de dag te starten aan leuke activiteiten!

Bedankt voor uw bijdrage!

WHISKY TASTING

17 juni 2023

Ter ere van de Internationale dag van de Schotse Whisky dompelen wij u onder in een Schotse setting. Gepaard met 6 overheerlijke whisky’s en het traditionele eten. Niet alleen de kledijdracht zal uitgelegd worden, maar u wordt ook meegenomen in een Haggis Ceremony, muzikaal begeleid door de Schotse Pipersband District Gent en gehost door kenner en Schot Filip Van Keer.

 

Bedankt voor uw aanwezigheid!

KARAOKE NIGHTS

Zomer 2023

Een zomeravond met vrienden en familie, hoe leuker kan de zomer worden? Zingen, dansen en plezier maken gepaard met heerlijke zomerse cocktails. We nodigen jullie graag uit om jullie beste zangtalenten boven te halen op zaterdag 15 en 29 juli. Maar ook na jullie werk op onze Afterwork Karaoke op donderdag 10 en 24 augustus. Onze special guests houden we nog eventjes geheim

Partner worden?